Currency: EUR

Woning verkopen

Scroll Down To Discover

Beroep doen op een professionele makelaar is niet alleen de meest gemakkelijke manier om uw huis of perceel in Suriname te verkopen, maar ook de veiligste manier.

Door de huidige marktsituatie bestaan er nog heel wat vooroordelen over het in de arm nemen van een makelaar om uw woning te verkopen. Kies daarom niet voor elke willekeurige makelaar. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een indicatie van de huidige waarde van uw woning opvragen. Dit heet een waardebepaling.

Renaissance Realty stelt uw belang voorop en bespaart u heel wat tijd en kopzorgen. Het grootste voordeel van Renaissance Realty is met name de jarenlange verkoopervaring die wij hebben. Nog niet overtuigd?

Wij zetten nog enkele argumenten op een rij.

1. Correcte prijs:
Een huis verkoopt gegarandeerd snel als de prijs correct is. Is de verkoopprijs veels te hoog? Dan kan de woning maandenlang te koop staan. Maar met een te lage prijs, dan verliest u geld. Het is dus belangrijk om uw woning meteen voor de juiste prijs op de markt aan te bieden. Wij kennen de Surinaamse vastgoedmarkt als geen ander en kunnen u adviseren over de juiste verkoopprijs.

2. Onderhandelen:
Uw huis verkopen, is een hele onderneming waarbij heel wat onderhandelingen komen kijken. Ook hierbij kunnen wij u de nodige hulp bieden. Op een objectieve manier proberen wij tussen beide partijen te onderhandelen om een transactie tot stand te brengen en daaruit inkomsten voor u te genereren.

3. Iedereen mag het weten!
Niemand koopt je woning als ze niet weten dat het te koop staat. En laten we eerlijk zijn: een bordje met “te koop” voor de deur hangen volstaat al lang niet meer. Wij zorgen voor de nodige visibiliteit online en offline en hebben ook een heel netwerk met geïnteresseerde kopers ter beschikking. Zonde om dit niet te gebruiken, toch?

4. Voordeel voor de koper:
Ook de koper heeft baat bij een verkoop via een betrouwbare makelaar. Hij weet dat de verkoop correct en professioneel zal worden afgesloten en dat de prijs die hij voor het huis betaalt in de juiste prijscategorie ligt.

5. Ervaring:
Als professionele makelaar hebben wij ervaring met het verkoopproces in Suriname waardoor de deal afgehandeld kan worden in een mum van tijd.

Klik hier voor ons actueel aanbod.