Currency: EUR

Over ons

Scroll Down To Discover

Het leven is vol verrassingen, sommige aangenaam, anderen iets minder. Gezinsuitbreiding of verkleining doordat kinderen uit huis gaan of juist het verlies van een dierbare. Op sommige gebeurtenissen hebben wij nou eenmaal geen invloed. De manier waarop wij besluiten daarop te reageren hebben wij echter wel in de hand. De keus om over te gaan tot de aankoop of juist de verkoop van ons (t)huis in Suriname is een zware beslissing, die zeker niet over één nacht ijs gaat.

Wij van Renaissance Realty zijn u graag van dienst en zorgen voor de algehele begeleiding bij de aan-of verkoop van uw(t)huis. U wilt tenslotte toch ook tegen de beste prijs, binnen een zo kort mogelijke termijn en met zo min mogelijk ongemak uw woning of perceel kopen of verkopen? Bij Renaissance Realty denken wij niet in termen van objecten, wij verplaatsen ons in uw woonwensen, om de simpele reden dat als u op langere termijn gelukkig bent en blijft met uw aan-of verkoop, dat ook voor ons een positieve ervaring is.

Renaissance Realty luistert naar uw wensen als klant. Wij passen ons zoveel als mogelijk aan en proberen afspraken in te plannen wanneer het u schikt. Of het nou gaat om een kennismakings-of intakegesprek, een bezichtiging, (gratis) waardebepaling of professionele taxatie, wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.
Gedurende het gehele traject van koop of verkoop in Suriname houdt Renaissance Realty u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Na elke bezichtiging laten wij u weten hoe deze gegaan is en welke feedback wij van potentiële kopers hebben ontvangen.
Als er een bod wordt gedaan koppelen wij dezelfde dag nog terug welk voorstel onder welke voorwaarden door een koper is uitgebracht.
Indien wij namens u een bod uitbrengen op uw droom(t)huis, dan laten wij u zodra wij een terugkoppeling hebben ontvangen weten wat de reactie van de tegenpartij is.

Heeft u een nieuwe kleur in of rondom het huis? Of heeft u andere wijzigingen aan de woning aangebracht? Wij komen dan langs om geheel kosteloos nieuwe foto’s te maken, zodat een koper altijd een up to date en correct beeld heeft van zijn/ haar nieuwe (t)huis.

Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht van de woning of het perceel. Wij hechten namelijk bijzonder veel waarde aan een duurzame relatie, dus ook na de transactie kunt u altijd (vrijblijvend) bij ons terecht met uw vragen of opmerkingen.

De kracht van Renaissance Realty zit vooral in het geloof in de mens en de toekomst voor onze (klein)kinderen. Jarenlange ervaring wijst uit dat bij diverse (grote) organisaties in Suriname de factor mens steeds meer en meer naar de achtergrond gedrukt wordt.

Wij zijn de bescheiden mening toegedaan dat een persoonlijke aanpak van uw grootste bezit de beste manier is om uw belangen te behartigen.

Add Comment

You must be logged in to post a comment.