Currency: EUR

De voordelen

Scroll Down To Discover

GEMAK
Als professionele makelaar kunnen wij alles bij de verkoop van uw huis, perceel of zakenpand in Suriname in orde maken. Van de presentatie tot de overdracht bij de notaris.

TIJDSBESPAREND
Het voorbereiden en uitvoeren van een verkoop is een tijdrovende zaak. Net zoals het zoeken van een gewenst object. Als consument doet u dat er niet even bij. Renaissance Realty heeft een zeer uitgebreid (internationaal) netwerk en gaat tot het uiterste voor u om u tevreden te stellen. Hierdoor bespaart u veel kostbare tijd.

RESULTAATGERICHT
Onze systematische werkwijze leidt tot een hogere effectiviteit: de hoogst haalbare opbrengst voor uw woning. Onderhandelen over de prijs is een delicate kwestie. Hiervoor zijn goede argumenten, een heldere blik en vooral een koel hoofd noodzakelijk. Renaissance Realty kent het klappen van de zweep en neemt deze enerverende gesprekken van u over. Vrijwel altijd is het resultaat daardoor beter.

PERSOONLIJKE AANDACHT
Een pand in Suriname verkopen kan veel stress opleveren, net zoals het kopen van een pand. Dit zijn grote beslissingen met grote gevolgen. Sommige panden zijn binnen een dag verkocht, maar meestal duurt het langer. De bezichtigingen zijn voor de verkoper veelal niet leuk. Mensen lopen door uw hele pand. Als u een makelaar inschakelt, geeft u dit uit handen. U kunt met een gerust hart weggaan in de wetenschap dat uw makelaar uw belangen optimaal behartigt. Ook de periode van koop en verkoop gaat met twijfels gepaard. Zal ik het wel doen, is dit écht het goed pand, klopt de prijs, is de school of de gym niet te ver weg?
Renaissance Realty is een klankbord aan wie u uw twijfels kunt voorleggen en wij adviseren u graag om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

DOELGERICHT
Succesvol zijn heeft alles te maken met toewijding en uiterste concentratie. Een pand kopen is voor u een grote stap, voor ons is het ons vak. Wij kunnen daardoor emotie en ratio goed gescheiden houden. En dat kan u veel geld besparen.

VOLLEDIG
Wij gaan graag tot het uiterste om u als onze klant tevreden te stellen.

EER
Renaissance Realty ziet het als een eer om u te mogen helpen bij het kopen of verkopen van een woning, perceel of zakenpand in Suriname. Het vereist mensenkennis en levenservaring om dit te doen, tezamen met uiteraard de vakinhoudelijke deskundigheid. Wij zorgen er daarom ook voor dat wij elke stap bij het behartigen van uw belangen naar eer en geweten doen.

GRONDIGHEID
Het uitgebreid kleurrijk netwerk van Renaissance Realty zorgt ervoor dat wij vaak van tevoren al weten wat er te koop komt of wie een ander pand zoekt. Uw droompand staat niet altijd online, of de verkoper wenst een stille verkoop. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten vaak al voordat een pand op de markt is, dat het te koop komt. Zo bent u er als eerste bij!

KENNIS EN KUNDE
Jarenlange ervaring op theoretish en praktisch gebied, een afgeronde Makelaarsopleiding en beëdiging van onze directeur als Makelaar/ Taxateur hebben ertoe geleid dat ons werk en uw belang op gedegen wijze wordt afgehandeld.