Currency: EUR

  • Viewed - 2724
  • Reviews - 0
  • Listings - 20

About This Agent

Als beëdigd Makelaar/ Taxateur hou ik mij op dagbasis bezig met het behartigen van de belangen van mijn klanten bij de verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur en waardering van onroerende zaken in Suriname.

Ik vervul tevens de trotse rollen van vrouw en moeder van een stel geweldige meiden. Experimenteren met gerechten, uitjes buiten de stad met mijn gezin, familie en vrienden, zijn zaken waar ik enorm van geniet, maar ook de simpele dingen zoals een goed boek of film onder het genot van een wijntje zijn waardevolle momenten.

Als eigenaar en directeur van Renaissance Realty mag ik zeggen dat ik het geluk heb dat mijn werk mijn passie is en ik daarom elke klant en opdracht zie als een prettige uitdaging om mijzelf en mijn kwaliteiten te verbeteren. Mijn studies Makelaardij O.G en Bouwkunde zijn een uitstekende basis om mijn werk naar behoren te kunnen doen. Betrouwbaarheid, het leveren van kwaliteit en ethisch handelen zijn daarom onderdeel van mijn karakter.

Mijn grootste successen zijn onderdeel van de tevredenheid die mijn klanten overbrengen. Het geeft een zeer goed gevoel als klanten na geruime tijd met een positieve blik op je dienstverlening terug kunnen kijken.

Get In Touch